Cégünk 1998. február 16-án alakult magáncég, kizárólag pénzügyi szolgáltatás végzésére jött létre.

A Részvénytársaság pénzügyi vállalkozásként történő megalapítására és tevékenységének végzésére 594/1998. számon 1998. május 13-án kapta meg az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet engedélyét.

A társaság tevékenységi körét az egész ország területére kiterjedően a " Pénzügyi lízing " valamint a " Pénzkölcsön nyújtása teljes körűen - beleértve a Faktoring tevékenységet" - szolgáltatások alkotják ( finanszírozási faktoring, követelés vásárlás, pénzkölcsön nyújtás
a PSZÁF I-892/2000. engedélye alapján ).

Pénzügyi szolgáltatásaink magas színvonalú, körültekintő és ügyfélbarát ellátását jól képzett főállású szakemberek és külső szakértők foglalkoztatása biztosítja.

Üzleti filozófiánk szerint pénzügyi szolgáltatásainkat a nemzetgazdaság különböző ágazataiban tevékenykedő mikro-, kis- és közepes vállalkozások részére nyújtjuk elsősorban.

A társaság a Magyar Lízingszövetségnek 1998. novembere óta, a Magyar Faktoring Szövetségnek alapításától tagja.

Ügyfeleink pénzügyi- vagyoni helyzetére és sajátosságaira szabott hitelezési konstrukciókkal, gyors és rugalmas ügyintézéssel arra törekszünk, hogy pénzügyi szolgáltatásainkkal elnyerjük és megőrizzük partnereink megelégedettségét.